مراحل جراحی ایمپلنت

در نسل‌های گذشته که کمتر به سلامت دندان‌هایمان اهمیت می‌دادیم و به راحتی از کنار دندان‌های خراب و یا کشیده شده، می‌گذشتیم، شاید به این موضوع فکر نمی‌کردیم که برای کاشت هر دندان در آینده باید پول زیادی که تقریبا بین 3 تا 5 میلیون تومان می‌باشد، هزینه کنیم. بله امروزه برای کاشت دندان یا همان ایمپلنت بسته به جنس و کیفیت آن باید بین 3 تا 5 میلیون تومان پرداخت شود. یکی از مهمترین خدمات مربوط به زیبایی ایمپلنت است.

ایمپلنت دندان با قرار گیری در فک شما، درست همانند دندان طبیعی شما عمل خواهد کرد. ایمپلنت دندان دارای مراحلی است که طی چند ماه تکمیل خواهد شد.

تهیه رادیوگرافی های لازم و بررسی دقیق ناحیه بی دندانی و انتخاب ایمپلنت مناسب از لحاظ طول و قطر و نوع آن، که مناسب ناحیه بی دندانی باشد.

انجام جراحی کاشت ایمپلنت در یک جلسه، با بی حسی موضعی                                       

حدود 2 الى 3 ماه بعد از کاشت ایمپلنت (جراحى) صبر مى کنیم تا استخوان سازى اطراف پیچ ایمپلنت صورت گیرد. این مدت زمان برای ترمیم و تشکیل شدن استخوان دور ایمپلنت لازم است که البته بسته به جنس استخوان فرد و شرایط موجود، ممکن است این زمان کمی متغیر باشد.

بعد از 2 الى 3 ماه از اتمام کاشت (جراحى) ، مى توان مراحل ساخت روکش روى ایمپلنت (تاج دندان) را شروع کرد که آن هم حدود 10 الی 20 روز طول مى کشد .در شرایطی که بیمار تراکم استخوانی مناسب برای قرار دادن ایمپلنت را نداشته باشد، برای برطرف کردن مشکل،  با تشخیص متخصص ایمپلنت، پیوند استخوان فک، پیش از ایمپلنت دندان و یا بسته به شرایط در حین جراحی ایمپلنت انجام می شود. در هر حال مراجعه به کلینیک دندانپزشکی برای بررسی وضعیت بیمار توصیه می شود.

ایمپلنت یا بریج

در گذشته، بریج تنها گزینه برای جایگزینی دندان از دست رفته بود، اما برای استفاده از آن دندانهای مجاور درگیر می شدند. به زبان ساده دور تا دور دندانهای مجاور برای قرار دادن بریج تا حد زیادی تراشیده می شود این در حالیست که استفاده از ایمپلنت آسیبی به دندان های مجاور نخواهد زد.

استفاده از بریج و تمیز کردن آن با دشواری هایی همراه است. توانایی بیمار برای تمیز کردن دهان و دندان در ایمپلنت ساده تر است. بریج شامل حداقل سه تاج می شود که باید تمام آنها را تمیز کرد. زیر بریج در فضای خالی را نیز باید تمیز کرد که خود با دشواری هایی همراه است. اما مراقبت از دندان ها در صورت استفاده از ایمپلنت همانند دندان های عادی است .

بیشتر بخوانید :

ایمپلنت دندان چیست؟ ،

عوارض ایمپلنت دندان ،

کامپوزیت ،

مزایای ایمپلنت دندان

در عین گران بودن درمان ایمپلنت، مزایا یی همچون راحتی، مقاومت بالا، کاربردی بودن، بازگرداندن توانایی جویدن طبیعی و زیبایی فوق العاده، باعث می‌شود تا رضایت بیماران نسبت به بریج‌های ثابت یا پرتز متحرک بیشتر باشد. در صورت رعایت کامل بهداشت، این دندان ها دائمی (Lifetime) خواهند بود.با درمان ایمپلنت ، دندانهای دیگر قربانی جایگزینی دندان از دست رفته نمیشوند. به طور معمول طول عمر ایمپلنت دندان از سایر درمانهای جایگزین طولانی تر است و در صورت از دست رفتن ایمپلنت ، امکان جایگزینی مجدد وجود دارد.

ایمپلنت دندانی در مقایسه با بریج دندان که اغلب پس از 10 سال نیاز به جایگزینی دارد خراب نمی شود. قرار دادن ایمپلنت های دندانی هیچ مزاحمتی برای دندان های سالم ندارد و با درست مراقبت کردن از آن ها دوام مادام العمر خواهند داشت .

 مراقبت و نگهداری از ایمپلنت دندان

این بسیار مهم است که شما می دانید که چگونه ایمپلنت های دندانی را به درستی نگهداری و تمیز کنید ، وگرنه می توانید یک یا چند مورد از عوارض ناشی از مراقبت نادرست در مورد کاشت دندان را تجربه کنید.
اگر به طور صحیح تمیز نشود ، کاشت های دندانی می توانند خونریزی را شروع کنند ، که به آن نیز موسوزیت معروف است. اگر این زودهنگام گرفتار شود ، در واقع برگشت پذیر است ، اما اگر بیش از حد پیشرفت کند ، می تواند منجر به عفونت و حتی ریزش استخوان شود. این برگشت پذیر نیست و ممکن است نیاز به برداشتن کاشت و حتی پیوند استخوانی داشته باشد.

https://www.eonclinics.com/blog/dental-implant-treatment-timeline


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها