مراحل قرار دادن ایمپلنت
اکثر کاشت ها با استفاده از یک فرایند دو مرحله ای قرار می گیرند ، اگرچه برخی از کاشت های جدیدتر نیز می توانند در یک مرحله قرار گیرند. آنچه در ادامه می آید ، توضیحی در مورد نحوه عملکرد فرایند دو مرحله ای است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

روش اول
ممکن است قبل از این عمل آنتی بیوتیک و داروی درد به شما داده شود. دندانپزشک شما از بی حسی موضعی استفاده می کند و در صورت تمایل ممکن است شما را آرام کند. شما می توانید با مصرف دارو از طریق دهان یا از طریق خط داخل وریدی آرام شوید. این سوزنی است که به یک لوله کوچک متصل شده به رگ در بازوی شما وصل شده است.
برای قرار دادن ایمپلنت ، جراح ابتدا برش (برش) را در لثه شما قرار می دهد تا استخوان را در معرض دید خود قرار دهد. در این صورت او سوراخی در استخوان حفر می کند و کاشت را در سوراخ قرار می دهد. جراح احتمالاً از پرتونگاری منطقه استفاده می کند تا مطمئن شود که کاشت در کجا باید باشد. جراح سپس لثه شما را روی ایمپلنت بسته می کند.
زمان لازم برای این روش بستگی به:
تعداد ایمپلنت
خواه بطور همزمان پیوند استخوانی بگیرید
در بیشتر موارد ، قرار دادن ایمپلنت دندانی تنها به یک ساعت زمان نیاز دارد. بعد از این عمل احساس درد خواهید کرد. میزان ناراحتی به شخص بستگی دارد ، اما به طور کلی آن را نسبتاً خفیف توصیف کرده اند.
اگر ایمپلنت در جلوی دهان شما قرار بگیرد ، دندانپزشک شما یک پروتز موقت یا پل به شما می دهد تا نیازی به بدون دندان نباشد. او قبل از عمل در مورد گزینه های شما صحبت خواهد کرد.
بعد از عمل ، جراح شما به شما آنتی بیوتیک و داروی درد می دهد. شما همچنین دستورالعمل هایی را برای دنبال کردن دریافت خواهید کرد. این موارد شامل موارد زیر است:
فقط از غذای نرم بخورید تا از صدمه زدن به لثه خود جلوگیری کنید.
چند روز دیگر سعی نکنید ناحیه کاشت را تمیز کنید ، اما بقیه دهان خود را به طور عادی تمیز کنید. ممکن است دندانپزشک شما یک شستشوی ضد باکتریایی به شما کمک کند تا منطقه تمیز شود.
شما 7 تا 10 روز بعد به جراح باز خواهید گشت تا بخیه های شما برداشته شود.
بعد از قرار دادن ایمپلنت در فک ، باید چندین ماه صبر کنید تا استخوان با ایمپلنت پیوند یابد. این حالت معمولاً 3 یا 4 ماه در فک پایین و 5 یا 6 ماه در فک فوقانی طول می کشد. در این مدت معمولاً سر کاشت زیر لثه پنهان می ماند.
روش دوم
بعد از اینکه ایمپلنت ها استخوان اطراف خود را به هم وصل کردند ، شما برای مرحله دوم آماده هستید. بعد از بی حسی موضعی ، جراح شما برش کوچکی از لثه ایجاد می کند. این در معرض کاشت قرار می گیرد. این جراح یک پیچ محافظ را از کاشت برداشته و آن را با یک کلاه ترمیم فی (یقه) جایگزین می کند. درپوش درمانی به نظر می رسد مانند یک استوانه فی کوچک است که در بالای لثه شما در محلی که دندان شما قرار دارد قرار گرفته است. این فضا را به گونه ای حفظ می کند که لثه به طور صحیح در اطراف کاشته شود.
در درصد بسیار کمی از موارد ، ایمپلنت ها با استخوان موفقیت آمیز نخواهند بود. اگر این اتفاق بیفتد ، دندانپزشک شما می تواند یکی از موارد زیر را انجام دهد:
کاشت ها را جدا کرده و بلافاصله آنها را با وسایل کمی گسترده تر جایگزین کنید.
آنها را جدا کنید ، پیوندهای استخوانی را در مکان های خالی قرار دهید و اجازه دهید منطقه برای چند ماه قبل از انجام تلاش دوم التیام یابد.
اکنون برخی از دندانپزشکان از ایمپلنت های یک مرحله استفاده می کنند. این ایمپلنت ها در فک قرار می گیرند و در معرض دهان قرار می گیرند تا دیگر نیازی به جراحی دوم نباشد.
ترمیم
به طور کلی ، شما دو یا سه هفته بعد از عمل جراحی دوم به دندانپزشک یا متخصص پروتز خود می روید تا روند ساخت تاج ، پل یا پروتز دندان خود را شروع کنید.
عوارض ناشی از جراحی
هرگونه جراحی احتمال بروز عوارض را به همراه دارد. مشکلاتی که با جراحی ایمپلنت ایجاد می شود عبارتند از:
خون ریزی
عفونت
آسیب به اعصاب ، سینوس ها (واقع در بالای دندان های فوقانی شما) یا حفره بینی
هنگامی که از ایمپلنت ها برای جایگزینی دندان های پایین استفاده می شود ، دندانپزشک شما می تواند عصبی را که در طول استخوان در ناحیه فک جریان دارد ، سفت کند. این می تواند باعث درد یا بی حسی شود. اگر بی حسی رخ دهد ، معمولاً روی قسمت تحتانی لب و چانه یا یک طرف زبان تأثیر می گذارد. ممکن است چندین ماه طول بکشد تا عصب بهبود یابد. در بعضی موارد ممکن است دائمی باشد.
در فک بالا احتمال سوراخ شدن از طریق فک به داخل یکی از سینوس ها یا حفره بینی شما وجود دارد. این می تواند به عفونت منجر شود. برای جلوگیری از این مسئله ، قبل از عمل جراحی پرتوهای ایکس انجام می شود تا به جراح کمک کند که اعصاب ، سینوس ها و حفره بینی را در کجا قرار دهد.

https://www.colgate.com/en-us/oral-health/cosmetic-dentistry/implants/placing-dental-implants

 

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها